Femke Jorritsma  sluit zich aan bij Advocura.

Vanaf de start biedt Advocura de kennis en ervaring van een groot kantoor, maar met een persoonlijke aanpak.

Tijdens hun jarenlange samenwerking vormde zich bij Mariëlle en Dasja de wens om naar eigen inzicht een advocatenkantoor te voeren, passend bij hun waarden. Dit vertaalt zich in een to the point aanpak, heldere taal en transparantie. Met een focus op contractenrecht, arbeidsrecht en aansprakelijkheidsrecht, maar bovenal met een servicegerichte instelling, proberen zij voor hun cliënten zo snel mogelijk het beste resultaat te bereiken.

Femke heeft zich op 1 januari 2019 bij Advocura aangesloten. Met haar open en energieke uitstraling past Femke als geen ander bij Advocura. Mariëlle, Femke en Dasja werkten al eerder nauw samen en vormen ook nu weer een goed geolied team.

Advocura procedeert en adviseert in commerciële geschillen, arbeidsrechtelijke kwesties en aansprakelijkheidszaken. Met haar komst versterkt Femke de procespraktijk van Advocura. Zo heeft zij, naast de reguliere geschiloplossingen, veel ervaring met mediation en arbitrage en is zij bedreven in het behandelen van commerciële geschillen, aandeelhoudersgeschillen en aansprakelijkheidskwesties van bestuurders en commissarissen. Bovendien is Femke rechter-plaatsvervanger.

Een mooie versterking van ons team!