Disclaimer

De op deze website vermelde gegevens zijn door ADVOCURA slechts ter algemene informatie samengesteld en dienen niet als juridisch advies te worden beschouwd. Alhoewel deze informatie met de grootste zorgvuldigheid is samengesteld, is ADVOCURA niet aansprakelijk voor schade die mocht ontstaan als gevolg van de onjuistheid of onvolledigheid van de op deze website vermelde gegevens.

De informatie op deze website is auteursrechtelijk beschermd. Gebruik van de op de website gepubliceerde informatie zonder de uitdrukkelijke schriftelijke toestemming van ADVOCURA is dan ook niet toegestaan.

Verwijzingen (via links) naar websites die niet door ADVOCURA worden beheerd, zijn slechts ter informatie bedoeld. ADVOCURA heeft geen zeggenschap over dergelijke gelinkte websites en is niet verantwoordelijk voor de inhoud van gelinkte websites of links op gelinkte websites. ADVOCURA staat niet in voor de inhoud van de gelinkte websites en/of voor de correctheid of volledigheid van de informatie die op gelinkte websites wordt aangeboden. Het is altijd raadzaam om bij een juridische vraag contact op te nemen met ADVOCURA.