We like to win

Click here for English

We kunnen er allerlei clichés voor bedenken, er mooie verhalen over schrijven, maar het komt op één ding neer: wij houden van winnen en willen het beste resultaat bereiken.

Wij hebben plezier in het bepalen van processtrategieën en het voeren van procedures; wij houden van winnen, van alle uitdagingen die het voeren van een procedure biedt en het behalen van de best mogelijke resultaten voor onze cliënten. Wij begrijpen echter ook dat u zich liever met uw eigen ondernemingsactiviteiten bezig houdt en juridische kwesties graag zo snel mogelijk opgelost wilt zien. Daarom zetten wij ons met evenveel enthousiasme en daadkracht in voor een oplossing buiten een procedure om waar dat mogelijk is.

Het team van ADVOCURA, afkomstig van grote gerenommeerde kantoren, heeft jarenlange ervaring in het voeren van procedures voor diverse instanties, zoals rechtbanken en gerechtshoven, maar ook bijvoorbeeld de Ondernemingskamer en diverse tuchtcolleges.

Onze kernwaarden: effiency, een to the point aanpak en persoonlijke samenwerking. Daarmee heeft ADVOCURA alles in huis om u deskundig bij staan.